Zuilen, hét gezicht van uw toegangscontrole 

De zuilen zijn één van de gezichten van uw toegangscontrole. Hier komt uw gast in aanraking met de toegang tot het park, terrein, parkeerplaats of gebouw. Het standaardpakket van C.A.T. Control Systems bestaat uit meerdere types behuizingen en een breed scala van toegangscontrole producten zoals CAT chipkaart lezers, barcode lezers, intercoms, muntproevers en meer. Over de afgelopen jaren hebben wij de perfecte behuizingen ontwikkeld met een hoge vandalisme bestendigheid en klantvriendelijkheid.


Single zuilen

De single zuilen zijn van RVS en voorzien van een polyester poedercoating in de signaalkleur RAL 3000 en wordt op een betonnen fundering geplaatst. De zuil maakt een bocht in de richting van de auto (aan de bestuurderskant). Daardoor komt de lezer precies op de juiste hoogte bij het autoraam uit. Dat maakt het gebruik bijzonder vriendelijk en eenvoudig. Deze zuil is geschikt voor alle soorten toegangslezers.


Design/zwembad behuizing

De design/zwembad zuilen zijn speciaal ontwikkeld voor plekken waar de luchtvochtigheid hoog is. Door de uit geborsteld staal vervaardigde behuizing is roest uitgesloten. Door de uit geborsteld staat vervaardigde behuizing is de zuil ook een blikvanger voor uw park. Deze zuil kan worden voorzien van CAT chipkaart lezers, barcode lezers, intercoms en muntproevers.


Multi zuilen

De multi zuilen zijn geschikt voor alle denkbare toegangssystemen. De gehele behuizing is van RVS en voorzien van een  polyester poedercoating in de signaalkleur RAL 3000. De frontplaat van de zuil is van zwart gelakt aluminium met een lexaanplaat. Op deze frontplaat kunnen nagenoeg al onze toegangscontrole producten worden geplaatst.


XXL Zuilen

De XXL zuilen zijn breder dan onze multi zuilen. Het voordeel hier van is dat er grote systemen in geplaatst kunnen worden. Denk hierbij o.a. aan barcodeprinters voor barcodekaarten uitgifte en opvangbakken voor verschillende types kaarten. Net als de andere behuizingen kan de XXL zuil in verschillende kleuren geleverd worden en bestaat de standaard XXL behuizing uit RVS, voorzien van een polyester poedercoating.


Vrachtwagen zuilen

De vrachtwagenzuil is net als de multi zuil een RVS-behuizing die voorzien kan worden van alle denkbare toegangssystemen. De vandalismebestendige behuizing bestaat uit twee lagen en is de ideale oplossing voor toegangscontrole van vrachtwagens. De frontplaat van de zuil is van zwart gelakt aluminium en de behuizing kan ik alle kleuren geleverd worden.

De vrachtwagenzuil kan ook met een dubbele toegangscontrole geleverd worden. Dit houd in dat zowel personenauto’s als vrachtwagens van de zuil gebruik kunnen maken. Ideaal voor pakhuizen en distributiecentra.


Fundaties

De fundaties die worden gebruikt voor onze zuilen zijn speciaal door ons ontwikkeld. De fundaties sluiten perfect aan op onze behuizingen wat zorgt voor een zeer sterk geheel. Normaliter worden de fundaties en behuizingen door onze eigen monteurs en service engineers geplaatst, maar doordat het plaatsen van de fundaties relatief eenvoudig is, kan er ook gekozen voor een lokale of eigen installateur. Tijdens deze werkzaamheden kunt u uiteraard altijd telefonische ondersteuning van een van onze service engineers of servicedesk medewerkers krijgen.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.