Waterbeheer van C.A.T. Marina Systems

CAT Aqua waterbeheer systemen geven u de mogelijkheid om op een duurzame en efficiënte manier, water aan te bieden aan uw gasten. Dit kan o.a. zijn voor afwassen, water inname voor campers en caravans, maar ook voor het storten van vuilwater. Deze diensten kunnen op verschillende manieren aangeboden worden.


CAT Aqua zuilen

Water inname klein

Deze systemen worden vooral gebruikt voor klein gebruik. Water om af te wassen bijvoorbeeld. De water inname zuilen kunnen geleverd worden met al onze toegangscontrole producten.

*Water inname klein zuil op basis van pincode

Water inname groot

Water inname systemen worden gebruikt voor het tappen van water voor campers en caravans. Deze systemen geven relatief snel water, zodat uw gast niet lang hoeft te wachten, voordat zijn reservoir vol is. De water inname zuilen kunnen geleverd worden met al onze toegangscontrole producten.

*Water inname groot zuil op basis van barcode

Waterstort klein

Een plek waar uw gasten kleine hoeveelheden water kunnen dumpen. Dit wordt vooral veel gebruik om afwas water en kleine tanks te legen. De kleine waterstort zuil kan geleverd worden met al onze toegangscontrole producten.

*Waterstort klein zuil op basis van barcode

Waterstort groot (stortput)

De stortputten worden vooral gebruik voor het legen van water reservoirs van campers. Camper kunnen boven de stortput gaan staan om zo hun reservoir te legen. Bij de stortput kunnen o.a. slangen geleverd worden voor het schoonspuiten van de put nadar er iemand geleegd heeft. De stortputten kunnen geleverd worden met al onze toegangscontrole producten.

*Camper stortplaats in RVS uitvoering


Aansturing/betaling mogelijk via

  • Barcode
  • CAT Card chipkaart
  • Polsbandjes
  • Pincode
  • Muntgeld
  • Tap&go (contactloos betalen)
  • Pin terminal (pinpas en creditcards)

Uiteraard kan er ook gekozen worden voor een systemen met een combinatie van betalingsmogelijkheden. Ook wanneer water gratis zou moeten zijn, kan dit d.m.v. van drukknoppen of aanvragen via een intercomsysteem.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

cat marina systems contact