Kaarten, tags, smartphones, tags, polsbandjes, pincodes en meer.

Al onze systemen kunnen op diverse manieren worden aangestuurd. De meeste toegangsmiddelen kunnen in verschillende stijlen geleverd worden. Ook uw bedrijfsgegevens en logo’s kunnen in de meeste gevallen op uw toegangsmiddel geprint worden.


CAT Card

De CAT Card van C.A.T. Control Systems is een multifunctionele toegangscontrole- en betaalkaart. De CAT Card werkt met een wereldwijde standaard. De CAT Card bevat geen kwetsbare magneetstrip, maar een kleine chip, met vele mogelijkheden, die veilig in de kaart verwerkt is. De CAT Card is eenvoudig te (her)programmeren met onze software. Zo kunnen er o.a. toegangsgroepen, tijdzones en abonnementen aan gekoppeld worden.

*CAT Card in CMS huisstijl. Eigen opdruk altijd mogelijk. 


Barcodekaarten 

Barcodekaarten van C.A.T. zijn net als de CAT kaarten programmeerbaar. Zo kunnen ook hier verschillende tijdzones en toegangsgroepen aan gekoppeld worden. U stelt de rechten van de kaart in via de computer, en print ze uit via onze barcode printers. Hiermee kunnen in korte tijd zeer veel kaarten geprint worden. Net als bij de CAT kaart kunnen de kaarten voorzien worden van uw eigen logo en bedrijfsgegevens. De kaarten zullen worden aangeboden bij een barcode lezer, welke op bijna elk type toegang geïnstalleerd kan worden. Zelfs standalone (op zichzelf).

*Barcodekaarten in verschillende huisstijlen. 


Druppels/tags

Druppels worden gebruikt op proximity lezers en keypads. In de tag staat een nummer, welke overeenkomt met een van uw klanten. Hier staan naw en toegangs gegevens aan gekoppeld. De druppels zijn kleiner dan een standaard sleutel en passen daarom makkelijk aan uw sleutelbos.

*Gemaakt van zeer sterk plastic.


Polsbandjes

Ook polsbandjes hebben dezelfde mogelijkheden als de CAT Kaarten. Echter nu zit de chip verwerkt in een silicone polsbandje. Op deze manier raken klanten hun sleutels bijna nooit kwijt, en kan er per leeftijdsgroep gekozen worden voor andere kleuren en maten. Ook op de polsbandjes kunnen verschillende toegangsgroepen en tijdzones gekoppeld worden.

*Polsbandjes zijn in elke kleur leverbaar, met of zonder bedrijfslogo’s.


Pincodes

Via onze toetsentableaus (keypads) kan er gebruik worden gemaakt van 4 tot 7 cijferige pincodes. Met deze pincodes kunnen ook o.a. kranen en douches vrijgegeven worden.

*Vandalismebestendig en van hoge kwaliteit


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.