Toegang en betalen met een chipkaart

Digitaal betalen met CAT Card op het camperplaats deel van uw jachthaven

Een multi-locatie toegang- en betaalkaart voor jachthavens.
Met één kaart in diverse jachthavens betalen! De fervente watersporter heeft nu vaak te maken met verschillende pasjes, sleutelhangers en nummers van codesloten. Met de CAT Card (jachthaven betaalkaart), een oplossing van C.A.T. Control Systems, is dit probleem de wereld uit. Daarnaast kunnen zij de aanwezige faciliteiten betalen via de pinterminal in de camperkiosk.

Voor de toegang tot de jachthaven of camperplaats geeft de Camperkiosk de CAT Card uit.
Een chipkaart die voor meerdere doeleinden geprogrammeerd kan worden. Denk aan zuilen met lezers bij de parkeerplaats en betalen voor facilteiten en gebruik van water en elektra op de haven of bijbehorende camping of camperpark.

Alles in een kaart

Ook voor de toegang tot de  camperplaats bij de jachthaven geeft de liggeld betaalautomaat de CAT Card uit.
Eén chipkaart die voor meerdere doeleinden geprogrammeerd kan worden. Denk aan zuilen met lezers bij de parkeerplaats en betalen voor faciliteiten en gebruik van water en elektra op de haven of bijbehorende camping of camperpark.

Camperkiosk Medium Web

Mogelijkheden met de liggeld betaalautomaat

Nieuwsgierig geworden of de CAT Card en/of de liggeld betaalautomaat een welkome aanvulling op uw terrein kan worden? We beantwoorden graag al uw vragen.

Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2021

C.A.T. Control Systems jachthavensystemen

Recreatiebeurs Hardenberg 2021

Zien we elkaar in den lijve terug op de beurs?
We laten ons deze keer van onze duurzame kant zien.

Kunt u niet wachten tot de beurs? We beantwoorden graag al uw vragen.

Liggeld betaalautomaat voor de jachthaven

Waarom is een liggeld betaalautomaat een goed idee?

Gasten kunnen 24/7 in- en uitchecken en een plaats uitkiezen. Daarnaast kunnen zij de aanwezige faciliteiten betalen via de pinterminal bij de liggeld betaalautomaat.

Voor het betalen voor aanwezige faciliteiten en voor de toegang tot de jachthaven of camperplaats geeft de betaalautomaat de CAT Card uit.
Een chipkaart die voor meerdere doeleinden geprogrammeerd kan worden. Denk aan zuilen met lezers bij de parkeerplaats en betalen voor facilteiten en gebruik van water en elektra op de haven of bijbehorende camping of camperpark.

Camperkiosk Medium Web

Mogelijkheden met de liggeld betaalautomaat

Nieuwsgierig geworden of de liggeld betaalautomaat op uw jachthaven een welkome aanvulling op uw terrein kan worden? We beantwoorden graag al uw vragen.

Bedrijfsfilm CAT Marina

Het reilen en zeilen bij C.A.T. Marina Systems

Hoe gaat een installatie in zijn werk? U ziet het in de video.

Wilt u na het zien van de film meer weten over onze producten en diensten en of we iets voor u kunnen betekenen? We beantwoorden graag al uw vragen.

Stroomzuilen voor elke jachthaven

Elektrazuil Artip

Onze meest geplaatste elektrazuil Artip bij jachthavens is een uit RVS vervaardigde zuil en nader te bepalen aantal elektra-aansluitingen aan de buitenkant. 

We hebben twee service zuilen in ons productaanbod:

Elektrazuil Artip voor de jachthaven
Jachthaven de Brekken stroomzuil Artip

Eigenschappen zuil

Nieuwsgierig geworden of de elektrazuil een welkome aanvulling op uw terrein kan worden? We beantwoorden graag al uw vragen.