Betaald parkeersystemen

Betaald parkeren en parkeersystemen zijn niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. In vrijwel ieder centrum in het land vervallen de gratis parkeerplekken en schieten de betaald parkeergarages als paddenstoelen uit de grond. Ditzelfde verschijnsel zien we steeds meer terug bij diverse recreatieterreinen, ziekenhuizen, etc.


Parkeersystemen voor elk budget en iedere situatie

C.A.T. Control Systems heeft in haar leveringspakket diverse betaald parkeersystemen die een goede verdeling van de beschikbare parkeerruimte onder personeel en bezoekers mogelijk maken. Ze zorgen ervoor dat ongewenste gasten buiten het terrein blijven en gratis parkerende bezoekers of klanten niet onnodig lang blijven staan.

Met behulp van betaalautomaten, in- en uitritten en slagbomen, bestuurd door een flexibel softwarepakket, is het ook voor u mogelijk uw parkeerruimte op afstand goed te regelen. Als bijkomend voordeel beschikt u over real-time gegevens en een grote variëteit aan tariefstructuren.

parkeersystemen van cat marina systemsparkeersystemen van cat marina systems

C.A.T. Control Systems biedt voor iedere situatie het juiste betaald parkeersysteem. Van heel eenvoudig voor de kleinere parkeerterreinen tot volledig uitgeruste parkeergarages.


Wanneer u beschikt over onze slagbomen, en u wilt hier een betaaldparkeersysteem bij plaatsen, is dit uiteraard mogelijk. Door het aanmaken van extra kaartgroepen, kan het gehele parkeersysteem perfect samenwerken met uw bestaande systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kaartsoort voor gasten die uw park op en af moeten, waar u een parkeer abonnement bij kunt plaatsen. Dit zal extra inkomsten genereren, en het zal het aantal auto’s op uw terrein verminderen. Ook is het zo in te stellen, dat bepaalde mensen voorrang hebben op andere. Dit kan handig zijn wanneer er niet voldoende ruimte meer is op de parkeerplaats. Ook kun u op deze manier mensen die geen klant bij u zijn, toch een parkeerplek verschaffen, waarvoor betaald moet worden.


Voordelen

  • Tijdgebonden toegangsbeheer
  • Gebruiksvriendelijk
  • Bedrijfszeker
  • Gemakkelijk aan te sluiten op uw bestaande netwerksysteem

Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

cat marina systems contact