Keypads van C.A.T. Marina Systems

Keypads bieden een eenvoudig, duurzaam en foutloos toegangscontrole systeem. De keypads zijn uitgerust met een toetsenbord voor pincodes en een proximitylezer voor het lezen van RFID tags. Ook kunnen de zij worden voorzien van een pinhole camera, zodat altijd duidelijk is wie er bij de toegangslocatie staat, en wie er uw pand betreedt, 24/7.


Keypads: De eerste indruk telt

De eerste indruk telt en is vaak een doorslaggevende factor. Daarom maken wij gebruik van gestroomlijnde en strakke roestvrijstalen (vandalismebestendig) behuizingen. Ze komen met een grijze poedercoating, waardoor ze weerbestendig zijn. Ook is het mogelijk om het keypad in muren of op zuilen te plaatsen. C.A.T biedt hiervoor een breed scala aan zuilen aan.

keypads van cat marina systems

*Keypad in RVS uitvoering


De apparaten communiceren via een elektrische bus lijn die kan worden verbonden met andere systemen tot 1500 meter. Boven de 1500 meter wordt er gebruik gemaakt van een extender. Ook beschikken de keypads over een input die kan worden aangesloten op elke soort toegang, detectielussen, overhead deuren, Toegangsdeuren, slagbomen en roldeuren.

Meestal worden de keypads gebruikt met een pin code, welke uw klanten in bezit hebben. Gasten typen hun persoonlijke pincode in, en zij zullen toegang krijgen. Het keypad geeft feedback aan uw gast via tekst en geluid. Er kan ook gekozen voor proximity tags, die aangeboden worden op het proximity tableau op het keypad. Deze tags zijn iets kleiner dan een standaard huissleutel en beschikken over een 9 cijferige code, die wordt verbonden aan de gast. Keypads kunnen ook bestaande alarmen uitschakelen. Dit houdt in dat wanneer u een locatie betreed, het keypad ook het alarm kan uitschakelen, wanneer dit gewenst is.

Keypads van C.A.T. Marina Systems zijn het hoofdproduct van ons zusterbedrijf SC Solutions (www.scsolutions.nl). Hierdoor bent u verzekert van een systeem waar meer dan 20 jaar ervaring achter zit.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.