Jachthaven Winkeloord in transitie.

De 3e generatie kruipt langzaamaan achter het roer. In deze transitie-blog schrijft deze nieuwe generatie over het proces en alle hobbels, kuilen en fijne momenten die daarbij langskomen.

Jachthaven Winkeloord, Vinkeveen

“Wij Geloven In De Kracht Van Ontspannen.” We zeggen het steeds weer, omdat het telkens weer zo waar blijkt. We merken dat het voor ons persoonlijk werkt en we merken dat het voor anderen werkt. Bijvoorbeeld door een angst uit te spreken en zo de lucht te klaren, soms door een stuk te gaan varen en even te staren over het water, soms door yoga te doen of door een weekje vakantie te houden. Ontspanning is overal en voor iedereen te vinden. Soms zoek je het bewust op en de andere keer overkomt het je. Beide goed toch…?

“Wij Geloven In De Kracht Van Ontspannen” is voor Haven Winkeloord de visie waar we het nieuwe bedrijf op sturen; varen, logeren, wandelen, yoga, een workshop. Alles staat in dienst van ontspanning. Buiten zijn helpt daarbij. We werken inmiddels twee jaar met deze visie en steeds vaker wordt ons een spiegel voorgehouden; “Dan moet je zelf toch ook zorgen dat je ontspannen bent?”

Zo ook gisteren.. En deze maakte indruk…

Eerst even de context. De laatste weken lassen Mariska en ik actief rustpunten door de week heen in. Dus niet pas tijd voor jezelf zodra het werk dat je wilde doen klaar is, maar van te voren bedenken wanneer je tijd neemt voor jezelf als basis en daar de dagen dan omheen plannen. Voor ons voelt dit logisch en bijna essentieel om te doen. Maar dit is zeker niet voor iedereen zo. We leven in een prestatiemaatschappij en daarin komt ‘me-time’ niet op de eerste plaats. Wij kiezen dus voor een (voor velen) merkwaardig pad, waarin ontspanning prioriteit heeft en samen kan gaan met hard werken aan een droom. En ontspanning zien wij dan vooral in de kleine momenten door de dag heen, waarin we even stil kunnen staan bij ons zelf en dat wat gaande is.

We voeren veel gesprekken met diverse personen en partijen om onze droom vorm te gaan geven. Collega Maria stuitte op ‘iemand waar we echt eens koffie mee moesten drinken’. We zouden onze plannen van 2017 voorleggen en kijken of er een samenwerking kon ontstaan. Niet te geforceerd, want we kijken eerst of er een klik is (dit doen we steeds en dat werkt erg goed). ZO gezegd, zo gedaan. Of toch niet..?

Wilt u dit bericht graag verder lezen? Klik dan hier om naar de website van Jachthaven Winkeloord te gaan!


Wat plaatsten wij hier?

Slagboominstallatie: Slagboominstallatie bij de opgang van de jachthaven

Betaald parkeren: Betaald parkeren systeem voor vaste en dag gasten van de jachthaven

In en uitijd terminals: Inrijd terminal bij ingang betaald parkeren gedeelte en uitrijd terminal bij de uitgang. Hier wordt door de gasten betaald.

CAT Access toegangscontrole software: Met het CAT Access pakket zijn alle toegangsinstellingen en toegangsdetails eenvoudig te beheren.

Muntproevers en barcodekaarten: Toegangscontrole is bij Jachthaven Winkeloord gebaseerd op muntproevers en barcodekaarten. Deze barcode kaarten worden zelf uitgegeven via onze uitgifte stations.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.


0 thoughts on “Jachthaven Winkeloord in transitie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

Jachthavens

Jachthaven Marina Muiderzand: Under construction!

Jachthaven Marina Muiderzand, Almere Jachthaven Marina Muiderzand uit Almere is in Oktober 2016 begonnen met de verbouwing van het havenkantoor en het sanitair wat er onder is gehuisvest. Deze winter kunnen gasten zoals gebruikelijk de douches Read more...

Jachthavens

Jachthaven Biesbosch: Ontdek alle noviteiten!

Jachthaven Biesbosch: ”Wat is het hier veranderd!” “Wat is het hier veranderd!” is misschien de meest gehoorde verraste kreet van de afgelopen tijd op Jachthaven Biesbosch. En ja, dat klopt, want we blijven als jachthaven Read more...