Jachthaven Marina Muiderzand, Almere

Jachthaven Marina Muiderzand uit Almere is in Oktober 2016 begonnen met de verbouwing van het havenkantoor en het sanitair wat er onder is gehuisvest.

Deze winter kunnen gasten zoals gebruikelijk de douches en toiletten bij de E steiger gebruiken. In de wintermaanden zal er een watertappunt worden gemaakt bij de Pampuszijde als het water van de steigers is afgesloten (rond 1 december).

Het havenkantoor is vanaf medio oktober gevestigd op de IJmeerdijk 14 in de hal bij Jansma Jacht. Ingang via het havenplein naast de roldeur.

Meer info of dit verhaal verder lezen? Klik dan hier om naar de website van Marina Muiderzand te gaan!


Wat plaatste C.A.T. Marina Systems hier?

Slagboominstallaties

 

 

 


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

Categories: Jachthavens

0 thoughts on “Jachthaven Marina Muiderzand”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts

Jachthavens

Jachthaven Winkeloord in transitie

Jachthaven Winkeloord in transitie. De 3e generatie kruipt langzaamaan achter het roer. In deze transitie-blog schrijft deze nieuwe generatie over het proces en alle hobbels, kuilen en fijne momenten die daarbij langskomen. Jachthaven Winkeloord, Vinkeveen Read more...

Jachthavens

Jachthaven Biesbosch: Ontdek alle noviteiten!

Jachthaven Biesbosch: ”Wat is het hier veranderd!” “Wat is het hier veranderd!” is misschien de meest gehoorde verraste kreet van de afgelopen tijd op Jachthaven Biesbosch. En ja, dat klopt, want we blijven als jachthaven Read more...