Jachthaven Biesbosch: ”Wat is het hier veranderd!”

“Wat is het hier veranderd!” is misschien de meest gehoorde verraste kreet van de afgelopen tijd op Jachthaven Biesbosch.

En ja, dat klopt, want we blijven als jachthaven graag in beweging.

Heeft u alles al gezien?

Kom langs voor een nachtje, een week of een maand en ontdek:

  • De Plons & Ploeterspeeltuin: een waterparadijsje voor de mini-watersporter. Wie wil er nou niet zijn eigen riviertje maken? En voor de durfals is er de kabelbaan. Zelfs de wethouder van Drimmelen zoefde er ooit in pak en das vanaf.
  • BBQ-plaatsen: op de steigers en de camperplaatsen is barbecueën niet mogelijk, dus staan er een paar robuuste BBQs aan wal in de Plons & Ploeterspeeltuin. Zelf toevoegen: tafelkleed, worstje, wijntje…
  • Restaurant More-Itz: de mooiste strandtent van Nederland staat sinds kort in Drimmelen. Hier is het kijken en gezien worden en genieten van het goede, betere, beste van het leven aan het water.
  • Grand-Café Het Witte Huis: Je hoeft geen Barack Obama te zijn om je hier direct  thuis te voelen. De hamburger al geproefd?
  • Camperpark: Vrienden of familie zonder boot, maar met een camper? Met ons camperpark in het hart van de haven is nu ook een gezamelijk verblijf mogelijk. Combineer en ontmoet!

Niewsgierig geworden of wilt u dit bericht verder lezen? Klik dan hier om naar de website van Jachthaven Biesbosch te gaan!


Wat plaatste C.A.T. Marina Systems hier?

Camperkiosk: De camperkiosk op Jachthaven Biesbosch heeft het camperpark geautomatiseerd. Gasten kunnen 24/7 in en uit checken en een plaats uitkiezen. Daarnaast kunnen zij de aanwezige faciliteiten betalen via de pin terminal/unit in de camperkiosk.

Slagboominstallaties en toegangscontrole: Bij de in en uitgang van het camperpark hebben wij een slagboominstallaties op basis van pincode en CAT Card.

CAT Card: Voor het betalen voor aanwezige faciliteiten en voor de toegang tot het camperpark maakt jachthaven Biesbosch gebruik van onze CAT Card. De CAT Card is een plastic pas met slimme chip waar gegevens op geplaatst kunnen worden via onze uitgifte stations. Denk hierbij aan tijdzones, toegangsdetails en geld/credits.

CAT Aqua: Om water aan de gasten aan te bieden hebben wij hier een CAT Aqua zuil met enkele kraan op basis van pincode geplaatst


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.


0 thoughts on “Jachthaven Biesbosch: Ontdek alle noviteiten!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Related Posts

Jachthavens

Jachthaven Winkeloord in transitie

Jachthaven Winkeloord in transitie. De 3e generatie kruipt langzaamaan achter het roer. In deze transitie-blog schrijft deze nieuwe generatie over het proces en alle hobbels, kuilen en fijne momenten die daarbij langskomen. Jachthaven Winkeloord, Vinkeveen Read more...

Jachthavens

Jachthaven Marina Muiderzand

Jachthaven Marina Muiderzand, Almere Jachthaven Marina Muiderzand uit Almere is in Oktober 2016 begonnen met de verbouwing van het havenkantoor en het sanitair wat er onder is gehuisvest. Deze winter kunnen gasten zoals gebruikelijk de douches Read more...