Intercom voor communicatie, overal en altijd

U wilt natuurlijk graag weten wie er voor de deur of slagboom staat, voordat u iemand toelaat. C.A.T. Control Systems heeft verschillende intercom systemen in haar programma die een communicatieverbinding tot stand kunnen brengen.

Wilt u een eenvoudige spraakverbinding tussen bijvoorbeeld een inrijzuil en de receptie of portier, dan heeft u voldoende aan een intercomsysteem. Maar wilt u altijd, waar dan ook, toegang kunnen verlenen, dan is een bereikbaarheidssysteem de juiste toepassing.

Een groot voordeel van de intercomsystemen van C.A.T. is dat ze vandaalbestendig zijn door de wijze van montage. Slechts het RVS front is zichtbaar, terwijl de elektronica wordt ingebouwd en zodoende uit het zicht van kwaadwillende wordt genomen. Ook is er een mogelijkheid tot extra knoppen voor verschillende doeleinden.


Eigenschappen

  • een gesloten circuit bestaande uit een hoofdcentrale met spreek- en luisterposten
  • vandaalbestendig
  • inbouwde elektronica

Bereikbaarheidssystemen

Een groot voordeel van het bereikbaarheidssysteem ten opzichte van een intercomsysteem is dat er niet altijd iemand bij de receptie aanwezig hoeft te zijn om een eventuele gast te woord te staan. Het is mogelijk om via uw telefooncentrale en dus ook via uw mobiele telefoon de toegang te beheren. Dit betekent voor ondernemers een grotere flexibiliteit en een betere bereikbaarheid.

Een bereikbaarheidssysteem is te gebruiken om alleen een spraakverbinding tot stand te brengen of voor het bedienen van de slagboom, tourniquet of schuifpoort op afstand.

Vooral bij noodoproepen kent het bereikbaarheidssysteem van C.A.T. Control Systems grote voordelen t.o.v. intercomsystemen. Is er ‘s nachts met spoed hulp nodig, dan kan deze immers niet worden opgeroepen via de intercom. Maakt u echter gebruik van het bereikbaarheidssysteem van C.A.T. dan is het mogelijk om de oproep door te schakelen naar uw eigen (mobiele) telefoon, waardoor u altijd bereikbaar bent.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.