Maak het gebruik van uw systeem nog gemakkelijker!

C.A.T. Marina Systems heeft verschillende accessoires in haar assortiment, om het gebruik van uw toegangssysteem nog gemakkelijker te maken. Voor u, uw personeel en uw gasten.


CAT App: Toegangsbeheer via uw smartphone

Via onze ”CAT app” kunt u uw slagbomen en toegangen altijd en overal openen en toegangsdetails inzien en aanpassen. Voor meer info over de app klikt u hier.


Slagboom openen vanuit de receptie? Drukknoppen !

Via drukknoppen kunt u de slagbomen open sturen, dicht sturen en fixed open of dicht zetten (open of dicht blijven). Dit gebeurt via draaiknoppen die op elke plek geïnstalleerd kunnen worden. Vaak worden de drukknoppen geïnstalleerd op recepties die een goed beeld op de slagbomen hebben.

Ook voor meerdere toegangen:


Handzenders

Via de handzenders van CAT kunnen klanten de slagbomen open sturen. Dit is vooral handig voor technische diensten en personeel. De handzender beschikt over meerdere knoppen welke elke hun eigen functie kunnen krijgen. Om de handzenders te gebruiken wordt er in de slagboom een zender bijgebouwd, waar de handzenders op ingeleerd worden. Handzenders hebben geen limiet qua aantallen en zijn een handige toevoeging aan uw toegangscontrole systeem.


Pulstellers

Pulstellers worden vaak gebruikt bij betaaldparkeersystemen. Met deze tellers weet het systeem altijd hoeveel mensen er binnen zijn, en hoeveel ruimte er nog is. Wanneer er op de teller wordt ingesteld dat er 200 mensen op de parkeerplaats mogen komen, zal de slagboom dus niet opengaan wanneer persoon 201 binnen probeert te rijden. Zodra iemand de parkeerplaats verlaat, mag er weer een iemand op. Wanneer er wordt gekozen voor een systeem met onze CAT Access software, is het ook mogelijk om met o.a. abonnementen te werken. Op deze manier kunt u er voor zorgen dat de een meer recht op een parkeerplaats heeft, dan de ander. Dit kan handig zijn bij jaarplaatsen en seizoenskaarten.


Magneetvergrendeling 

Zowel de vaste- als de wegklapbare / wegneembare vangpaal is leverbaar met een magneetsluiting. In het vanggedeelte wordt een kunststof PE opvangblok gemonteerd. Op de slagboomarm wordt vervolgens een blok met elektromagneet geplaatst. Dit blok past precies in de opening van het opvangblok, waardoor magneet en ankerplaat precies op elkaar komen te zitten. Hierdoor wordt een optimale “magnetische kleefkracht” verkregen en is de slagboom bij ingeschakelde stroom vergrendeld.

De stroomtoevoer loopt hierbij via de slagboom. Deze exclusieve C.A.T. toepassing heeft als voordeel dat er geen extra bekabeling naar de vangpaal hoeft te worden aangelegd. Hierdoor hoeven er geen voorzieningen te worden getroffen voor het aan- en afkoppelen van de spanningstoevoer in de wegklapbare / wegneembare vangpaal.

 


Pinhole camera’s

Pinhole camera’s zijn mini camera’s die in bijna al onze systemen geïnstalleerd kunnen worden. Vaak worden de pinhole camera’s geïnstalleerd in onze zuilen of intercoms, zodat er op de receptie gezien kan worden wie uw park of bedrijf wil betreden. Ook kan de pinhole camera in onze keypads geplaatst worden.


Sleutelschakelaars

De sleutelschakelaar wordt op de behuizing van de slagboom geïnstalleerd, en wordt gebruikt om op elk moment de slagboom open te kunnen sturen via een sleutel. Dit is vooral handig voor technische diensten en beheerders.


Noodslot

Met een noodslot op de slagboominstallatie hebben hulpdiensten zoals politie, brandweer of een ambulance altijd het park op. Het noodslot is een cilinder waarop een slotje zit. De hulpdiensten beschikken over de juiste sleutel om het slot te openen. Wanneer het slot geopend is kan er een cilinder naar buiten getrokken worden. In deze cilinder zit een sleutel om de sleutelschakelaar van de slagboom te bedienen. Hiermee kan de slagboom geopend worden, zowel eenmalig als fixed (slagboom blijft open staan en gaat niet meer dicht na het doorrijden van een voertuig).


Stoplichten

C.A.T. Control Systems levert ook een breed scala aan stoplichten voor elke situatie. Van grote opvallende stoplichten, naar stoplichten voor plekken waar weinig ruimte is, met oranje licht, of zonder.


Vertandingen

Vertandingen worden gebruikt om te voorkomen dat mensen op de slagboom arm gaan zitten waardoor deze kan gaan buigen. Vooral op plekken met hangjongeren en veel kinderen zal dit schade aan de slagboomarm voorkomen.


Verlichting

Wanneer een slagboom niet goed te zien is in het donker, kan er verlichting op de slagboom geïnstalleerd worden. De verlichting varieert sterk qua design en type licht. Op de onderstaande afbeelding ziet u een slagboomarm welke bezit over led verlichting om de 30cm.


Slagboomrokken

Slagboomrokken worden op de slagboomarm geplaatst om te voorkomen dat mensen achter elkaar door een slagboom rijden, waarbij er alleen door de eerste auto een kaart wordt aangeboden. Het zogenaamde ”treintjerijden” is met een slagboomrok onmogelijk, omdat er na het doorrijden van de eerste auto, geen tijd meer is voor een tweede auto om ook door de slagboom te rijden. Slagboomrokken zorgen er ook voor dat fietsers en voetgangers niet meer onder de slagboom door kunnen.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.