CAT Slagboom App: Afstandsbediening in uw broekzak

De CAT slagboom app is een must voor iedereen die de toegangscontrole op het terrein op ieder moment wil kunnen beheren.

De CAT app is niet alleen geschikt voor de iPhone en iPad maar ook voor de Android.


Slagboom app voor Ios en Android

CAT Control Systems speelt middels de Management-Beheer App in op de groeiende vraag en trends naar toegevoegde ‘mobiele functionaliteit’.  Bedrijven die een CAT Access toegangscontrole systeem hebben en middels de Controller verbonden zijn met internet, kunnen deze App aanschaffen en daarna op hun smartphone of tablet let installeren. Aanschaffen kan via de App store (Apple) of de Google Play store (Android). Om de App te activeren is een plug-in nodig, die alleen op uw eigen CAT Access toegangscontrole systeem toepasbaar is. U kunt met de App niet alleen de slagbomen openen of sluiten maar ook heel veel klant- of  gastgegevens opvragen en indien gewenst, op elk moment en op elke locatie waar u zich ook bevindt, aanpassen. Dat kan door middel van naam, kaartnummer, kenteken, een en ander afhankelijk van de bij u aanwezige toegangscontrolelezers, zelfs bij gecombineerd gebruik van leessystemen, zoals CAT card, met zijn op- en afwaardeer mogelijkheid, en het gemak van kentekenherkenning.

Een handige en zeer gewaardeerde functie is de mogelijkheid om het gehele systeem qua antipassback te resetten, nadat de slagboom langere tijd vergrendeld open heeft gestaan. De CAT App biedt u optimaal inzicht en gebruiksgemak waar en wanneer u dat wenst!

Wanneer u de app download, kunt u via voorbeeld een voorbeeld inzien van een park, waar de slagboom app wordt gebruikt. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.


App downloaden

Android: Klik hier

Apple: Klik hier


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.