Camerabewaking: Overal waar u oren of ogen te kort komt.

Binnen de toegangscontrolesector wordt steeds vaker gebruik gemaakt van camerabewaking. Hiermee verhogen eigenaren en beheerders de veiligheid voor bezoekers, gasten en medewerkers. C.A.T. Marina Systems biedt diverse types observatiesystemen voor bewaking en beveiliging. Deze zijn afgestemd op uw kwaliteitseisen en budget.

camerabewaking van cat marina systems

Op een centraal punt, bijvoorbeeld de receptie of de portiersloge, wordt de complete kijk- en besturingsunit geplaatst. Er kan worden gekozen voor één monitor per camera of voor de zogenaamde quad-methode. Dit laatste houdt in dat er meerdere beelden tegelijkertijd op de monitor kunnen worden getoond. Tevens is het mogelijk alle beelden afwisselend en willekeurig op de monitor op te roepen. Ook kunt u de beelden gebruiken in een stream, welke u bijvoorbeeld op uw website kunt plaatsen.


Monitoring op afstand

Wilt u de geobserveerde beelden vastleggen en bewaren, dan kan dit met de harddisk-recorder van C.A.T. Marina Systems. De gegevens worden digitaal vastgelegd. Omdat onze recorders standaard over een remote aansluiting beschikken kunt u, waar ook ter wereld, de beelden bekijken. Dit is mogelijk via uw telefoon, laptop/pc en tablet. Wij leveren ook monitoren om de beelden in bijvoorbeeld de receptie of kantoor af te spelen. Het enige wat u nodig heeft is een internetaansluiting.

Via de pin hole camera’s van CAT is het ook mogelijk om een mini camera te installeren in de toegangscontrole producten van CAT. Denk hierbij aan intercoms en keypads. Hierdoor kunt u altijd zien wie er uw park op en af gaat.

camerabewaking van cat marina systems

*Overal waar u oren en ogen te kort komt, haarscherp beeld vanaf overal ter wereld, 24/7, Bij de toegang tot – en vertrek van – uw camping, recreatiepark, bedrijfsterrein of gebouw. Maar ook bij het zwembad, de garderobe en de kiosk.


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

cat marina systems contact