Barcode systemen van C.A.T. Marina Systems

Met de CAT Marina Systems barcode systemen kunnen uw gasten, klanten en/of personeel deuren, poorten, slagbomen, tourniquets en andere ruimtes openen. U kiest wanneer een klant toegang heeft, waar een klant toegang heeft, en hoe laat een klant toegang heeft.

*Barcode mondje in RVS uitvoering


Barcodesystemen met een persoonlijke boodschap

De barcode lezer kan voorzien worden van een display. Hier zullen teksten op te zien zijn als welkom op ons park, houd hier uw kaart voor, of tot ziens. Deze teksten kunt u zelf naar wens aanpassen. Ook is het mogelijk om de namen van uw gasten te laten zien. Denk hierbij aan welke meneer Janssen, of tot ziens mevrouw Peters.

Barcodekaarten zijn uit te geven via een barcode printer en ook de kaarten kunnen voorzien worden van informatie zoals klantgegevens en/of parkgegevens.


Barcodekaarten zijn als volgt leverbaar:

  • Al onze kaarten hebben een standaard full-colour bedrukking. Om deze bedrukking algemeen te laten, zodat ze voor elk recreatie terrein toepasbaar zijn, hebben wij gekozen voor “Holland promoting” kaarten. De afbeeldingen van de kaarten zijn o.a. de kaasmarkt in Alkmaar, een zijlboot met op de achtergrond een ondergaande zon, tulpenvelden, molens, heidevelden enz.
  • Onze barcodekaarten hebben dus aan de ene kant een mooi plaatje. Aan de andere zijde komt, in het midden van het kaartje, de barcode. Door de barcode in het midden te plaatsen maakt het niet uit hoe (uiteraard met de barcode naar boven) de kaart in de lezer gestoken wordt.
  • Om misbruik van de kaarten te beperken zijn onze kaarten standaard voorzien van een anti- kopieer blokker. Kaarten zonder dit blokker blok kunnen m.b.v. een kopieerapparaat onbeperkt gedupliceerd worden.
  • Om kaarten een langere levensduur te geven hebben wij ook kaarten die met laminaat behandeld zijn. Deze kaarten zitten standaard op een rol en zijn a.h.w. compleet gelamineerd.

*Een aantal voorbeelden van barcodekaarten van onze klanten


Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.