muiderzand 6 cat marina systems

Jachthaven Marina Muiderzand, Almere, Noord-Holland

Water, boten en strand… Marina Muiderzand heeft alles voor liefhebbers van water en varen. Snelle wedstrijdzeilers, zonaanbidders en natuurliefhebbers: welkom aan boord!

Marina Muiderzand, gelegen tegen de duinen van Almere, biedt alles wat een echte watersporter verlangt. Deze jachthaven is de perfecte uitvalsbasis om te varen op het IJmeer, het Markermeer, het IJsselmeer en de Randmeren.

Thuishaven voor 950 zeilboten, motorboten en jachten…
Marina Muiderzand biedt 950 ligplaatsen voor boten met een diepgang tussen de 3 en 5 meter. Op het mooie, schone terrein van de haven vindt u alle voorzieningen en services die u nodig heeft, van scheepsbenodigdheden en minimarkt, tot botenlift en werkplaats. Comfortabel en gezellig!

…voor 450 catamarans…
Direct naast de jachthaven ligt het grootste catamaranstrand van Europa. Er zijn ruim 450 ligplaatsen op het strand voor catamarans tot 6 meter lengte. Veel wedstrijdzeilers hebben hier hun boot liggen om te oefenen op het IJmeer. In Sail-Today, de gezellige beachclub, kunt u even bijtanken of terugkijken op een spectaculaire dag op het water.

…en voor liefhebbers van zand en water!

Aan de andere kant van de jachthaven vindt u Strandbad Duin: een heerlijke plek aan het water met een eigen vuurplaats, houten speelmogelijkheden, een doe-het-zelf pontje en natuurlijk véél ruimte voor een heerlijke dag in de zon. Met prachtig uitzicht over het mooie IJmeer…


[iframe width=”853″ height=”480″ src=”https://www.youtube.com/embed/WV1RdM7rrYc?rel=0&amp;showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe]


Slagbomen, toegangscontrole, toegangscontrolesoftware, CAT Energy stroommanagement systeem, CAT Aqua anti legionella systeem, camerabewaking en kentekenherkenning.

C.A.T. Marina Systems heeft het CAT Card toegangscontrole- en betaalsysteem geïnstalleerd op de steigers en CAT Energy stroommanagement systeem toegepast. Met dit systeem is het o.a. mogelijk om op afstand de elektriciteit in of uit te schakelen, het meten van de gebruikte KWH als het gebruiksafhankelijk inschakelen van de verschillende vermogens per ligplaats.

Met de CAT App wordt het KWH verbruik online afgelezen en worden er e-mailberichten naar gebruikers verzonden, als een gebruiker bijvoorbeeld een van te voren bepaald limiet van het gebruik heeft bereikt.

Omdat deze producten modulair zijn opgebouwd is er de mogelijkheid een koppelingen te maken met een reserverings- en/of andere management software systeem. Voor de Jachthaven Marina Muiderzand heeft C.A.T. de koppeling met de Marina Manager Haven Software gerealiseerd.


Productinformatie:

  • Toegangscontrole app
  • Energiebeheer
  • Energiebeheer app
  • Slagbomen
  • Toegangscontrolesoftware
  • Anti legionella systeem

Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.

2 thoughts on “Jachthaven Marina Muiderzand, Almere”

buy instagram followers · mei 4, 2021 at 8:36 am

I’m curious to find out what blog system you have been utilizing?
I’m having some small security issues with my latest site and I
would like to find something more safeguarded. Do you have any suggestions?

P.S. If you have a minute, would love your feedback on my new website
re-design. You can find it by searching for «royal
cbd» — no sweat if you can’t.

Keep up the good work!

Take a look at my webpage; buy instagram followers

ASSEDOGEP · mei 9, 2021 at 7:39 am

viagra

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.