Volledig geautomatiseerde camperparken

C.A.T. Control Systems biedt u als ondernemer, met de Camper Kiosk, alle mogelijkheden voor het inrichten van professionele camperparken, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend kunnen zijn.

De Camper Kiosk zorgt voor volledig geautomatiseerde camperplaatsen. Zo kunnen uw campergasten elk uur van de dag aankomen (ook ’s nachts), zelf hun plaats uitkiezen, een keuze maken uit de aanwezige voorzieningen en afrekenen. Het flexibele systeem neemt u veel zorg en administratie uit handen en geeft uw gasten optimale vrijheid.


Geautomatiseerde Check-In / Check-Out

camperparken

De Camper Kiosk is het ideale startpunt voor uw campergasten en vervangt de traditionele receptie. Het is een selfservice Check-In / Check-Out systeem waar uw klant met Pin en Creditcard kan betalen.

Bij aankomst meldt de gast zich bij de onbemande kiosk, waar een camperplaats kan worden gehuurd voor een aantal uren of dagen. Via het touchscreen kunnen gasten de Check-In procedure doorlopen. De Check-In is in meerdere talen beschikbaar.

Na betaling wordt er door de Camper Kiosk een barcodekaart of CAT chipkaart (CAT Card) uitgegeven. Met deze kaart krijgt de gast toegang tot het camperpark. Binnen de geldigheidstermijn kan uw gast met de kaart onbeperkt in- en uitrijden.

Bij vertrek van het camperpark kunnen uw gasten ook de Check-Out zelfstandig regelen via de Camper Kiosk.


Voorzieningen tegen betaling

  

Wanneer u op uw camperpark voorzieningen zoals douches en/of wasmachines tegen betaling aanbiedt, kan de CAT Card als betaalmiddel wordt gebruikt. Uw gast kan de betaalkaart via de Camper Kiosk opwaarderen en er vervolgens bij de gekozen voorziening mee betalen.


Koppelingen

Via de Camper Kiosk heeft u de mogelijkheid om ook andere voorzieningen te leveren (tegen eventuele extra betaling). Daarbij heeft de Camper Kiosk een koppelingsmogelijkheid met de volgende voorzieningen:

  • Stroom op de camperplaats van de gast
  • Gas inname
  • Vuilwater afstortplaats
  • Schoon drinkwater inname
  • Fecaliën uitstorttafel
  • Draadloos internet (Wifi)

Wilt u meer informatie?

Onze adviseurs willen u graag informeren over onze producten en/of services.